Politica de Confidențialitate

Bine ai venit pe CrediteInstant.ro! În calitate de platformă dedicată furnizării de soluții financiare rapide și eficiente, ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor tale și să asigurăm o experiență sigură și transparentă în utilizarea serviciilor noastre. Te rugăm să citești cu atenție această Politică de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale personale.


Colectarea datelor personale:


1 .Datele pe care le colectăm: Pentru a oferi servicii personalizate și eficiente, CrediteInstant.ro colectează informații personale precum numele, adresa de email și numărul de telefon. Aceste date sunt furnizate de tine în momentul în care ne contactezi prin intermediul formularului de contact disponibil pe site.


2. Cookie-uri: Pentru a îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru, utilizăm cookie-uri de la Google Analytics. Acestea ne ajută să analizăm traficul și comportamentul utilizatorilor, oferindu-ne informații relevante pentru a optimiza site-ul și serviciile noastre.


Utilizarea datelor personale:


1. Comunicare și materiale informative: Prin trimiterea unui mesaj prin formularul de contact, ești de acord cu includerea datelor tale personale în baza noastră de date. Aceste date vor fi utilizate exclusiv în scopul comunicării cu tine și pentru a-ți trimite materiale informative despre serviciile și ofertele noastre.


2. Protecția datelor personale: CrediteInstant.ro se angajează să protejeze informațiile tale personale și să nu le dezvăluie către terți, cu excepția cazurilor în care acest lucru este prevăzut de lege sau este necesar pentru a-ți oferi serviciile solicitate.


3. Stocarea datelor personale: Datele tale personale vor fi păstrate în baza noastră de date până în momentul în care ne vei solicita explicit să le eliminăm sau până când nu mai sunt relevante pentru scopul pentru care au fost colectate.


Drepturile tale:


1. Acces și modificare: Ai dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele tale personale pe care le deținem. Te rugăm să ne contactezi în cazul în care dorești să exerciți acest drept.


2. Dezabonare: În orice moment, ai posibilitatea să te dezabonezi de la primirea materialelor informative prin intermediul link-ului de dezabonare inclus în fiecare mesaj trimis de noi.


3. Contact: Pentru orice întrebări sau solicitări legate de datele tale personale, te invităm să ne contactezi prin formularul disponibil pe pagina noastră de contact.


Prin continuarea utilizării site-ului CrediteInstant.ro și/sau trimiterea unui mesaj prin formularul de contact, confirmi că ai citit și ai înțeles Politica noastră de Confidențialitate și îți exprimi acordul cu prelucrarea datelor tale personale conform acesteia. Te asigurăm că ne preocupăm de protecția datelor tale și vom utiliza informațiile în mod responsabil și în concordanță cu scopul pentru care au fost colectate.


Echipa CrediteInstant.ro