Termeni și Condiții

Bine ați venit la CrediteInstant.ro! Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să acceptați și să respectați termenii și condițiile de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza serviciile noastre.


Informații generale:

CrediteInstant.ro funcționează ca un site afiliat care promovează servicii financiare oferite de instituții financiare non bancare (IFN-uri) și alte entități partenere. Subliniem că serviciile financiare prezentate pe site-ul nostru nu ne aparțin și nu suntem direct responsabili pentru produsele, ofertele sau informațiile furnizate de aceste instituții. Utilizatorii noștri sunt sfătuiți să citească cu atenție termenii și condițiile fiecărui serviciu financiar înainte de a decide să facă o cerere.


Responsabilități:

Facem eforturi constante pentru a furniza informații precise și actualizate pe site. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a nu fi acuzați pentru eventuale informații eronate sau incomplete prezentate pe site. Utilizatorii au responsabilitatea de a verifica în mod independent și de a confirma informațiile înainte de a lua orice decizie bazată pe conținutul site-ului.


Confidențialitate:

Respectăm confidențialitatea datelor utilizatorilor noștri. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.


Proprietate intelectuală:

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului aparțin CrediteInstant.ro și nu pot fi reproduse sau utilizate fără permisiunea noastră scrisă.


Modificări:

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza acești termeni și condiții în orice moment. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.


Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supuși termenilor și condițiilor noastre. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă invităm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.